«ДРУЖБА-ВМ»

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Звіт Наглядової ради за 2022 рік

e-mail Друк PDF

Наглядова рада Товариства у звiтному перiодi здiйснювала загальне керiвництво дiяльнiстю Товариства, контролювала дiяльнiсть виконавчого органу Товариства, здiйснювала захист прав усiх акцiонерiв в межах своєї компетенцiї, згiдно Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду, якi вiдповiдають нормам чинного законодавства та якi затверджено рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв. Для прийняття рiшень, члени Наглядової ради мали доступ до повної, достовiрної та своєчасної iнформацiї, були вчасно проiнформованi про рiшення, ухваленi виконавчим органом Товариства.

Як орган, який представляє iнтереси акцiонерiв, Наглядова рада забезпечувала реалiзацiю та захист прав акцiонерiв.

У 2022 роцi на засiданнях Ради розглядалися рiзнi питання, що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства. Основне мiсце серед них займали питання, необхiднi для належного функцiонування та життєдiяльностi Товариства, забезпечення виробничих i управлiнських процесiв. Рiшення приймалися швидко i оперативно.

У процесi загального керiвництва Наглядова рада визначала мету дiяльностi Товариства, а також ухвалювала стратегiю для її досягнення. З метою виконання цiєї функцiї Наглядова рада здiйснювала контроль за роботою виконавчого органу Товариства та регулярно оцiнювала результати його дiяльностi. Крiм того, Наглядова рада забезпечувала цiлiснiсть та ефективнiсть iснуючих в Товариствi систем облiку та контролю, перевiряла достовiрнiсть квартальної та рiчної фiнансової звiтностi, яка оприлюднюється  Товариством.

 

Сайт створено згідно закону України "Про акціонерні товариства"

© 2024 ПАТ«Дружба-ВМ». Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.