«ДРУЖБА-ВМ»

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Звіт Наглядової ради за 2021 рік

e-mail Друк PDF

Наглядова рада Товариства у звiтному перiодi здiйснювала загальне керiвництво дiяльнiстю Товариства, контролювала дiяльнiсть виконавчого органу Товариства, здiйснювала захист прав усiх акцiонерiв в межах своєї компетенцiї, згiдно Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду, якi вiдповiдають нормам чинного законодавства та якi затверджено рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв. Для прийняття рiшень, члени Наглядової ради мали доступ до повної, достовiрної та своєчасної iнформацiї, були вчасно проiнформованi про рiшення, ухваленi виконавчим органом Товариства.

Як орган, який представляє iнтереси акцiонерiв, Наглядова рада забезпечувала реалiзацiю та захист прав акцiонерiв.

У 2021 роцi на засiданнях Ради розглядалися рiзнi питання, що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства. Основне мiсце серед них займали питання, необхiднi для належного функцiонування та життєдiяльностi Товариства, забезпечення виробничих i управлiнських процесiв. Рiшення приймалися швидко i оперативно.

У процесi загального керiвництва Наглядова рада визначала мету дiяльностi Товариства, а також ухвалювала стратегiю для її досягнення. З метою виконання цiєї функцiї Наглядова рада здiйснювала контроль за роботою виконавчого органу Товариства та регулярно оцiнювала результати його дiяльностi. Крiм того, Наглядова рада забезпечувала цiлiснiсть та ефективнiсть iснуючих в Товариствi систем облiку та контролю, перевiряла достовiрнiсть квартальної та рiчної фiнансової звiтностi, яка оприлюднюється  Товариством.

Протягом звiтного року вiдбувались  засiдання Наглядової ради:

15 березня 2021 року на засiданнi Наглядової ради розглядались наступнi питання:

1.Про скликання рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ  "Дружба-ВМ".

2.Про затвердження проектiв рiшень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного рiчних загальних зборiв.

3.Затвердження фiнансової звiтностi Товариства за 2020 рiк.

4.Про затвердження аудитора Товариства.

ВИРIШИЛИ: 1.Затвердити проведення рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ  "Дружба-ВМ" 24 квiтня 2021 року з запропонованим  проектом порядку денного.

2. Встановити дату облiку перелiку акцiонерiв, якi мають право на участь у рiчних загальних зборах, 20 квiтня 2021 року.

3. Перелiк акцiонерiв, якi будуть повiдомленi про проведення рiчних загальних зборiв, скласти станом на 17 березня 2021 року.

4. Розсилку повiдомлень акцiонерам про проведення рiчних загальних зборiв 24.04.2021 р. здiйснити персонально простими листами через послуги поштового зв'язку згiдно перелiку, отриманого вiд Нацiонального депозитарiю України, станом на 17.03.2021 року.

5. Призначити головного бухгалтера товариства Мiськову М.О. особою, вiдповiдальною за порядок ознайомлення акцiонерiв з документами що стосуються проекту порядку денного загальних зборiв.

5. Затвердити проекти рiшень щодо кожного з питань , включених до проекту порядку денного загальних зборiв, якi скликаються 24.04.2021 року.

6. Затвердити фiнансову звiтнiсть ПАТ "Дружба-ВМ" за 2020 рiк  i пiдготувати основнi показники фiнансово-господарської дiяльностi товариства на затвердження загальними зборами акцiонерiв 24.04.2021 року.

7. Затвердити   аудитором Товариства приватну аудиторську фiрму "Свiтлана-аудит" (ЄДРПОУ 21326993).

 

15 квiтня 2021 року вдбулось засiдання Наглядової ради з наступним порядком денним:

1.Про затвердження форми i тексту бюлетеня для голосування на рiчних зборах акцiонерiв ПрАТ "Дружба-ВМ" 24.04.2021 р.

2.Про призначення реєстрацiйної комiсiї на збори акцiонерiв 24.04.2021 р.

3.Про обрання голови та секретаря загальних зборiв 24.04.2021 р.

4.Про призначення тимчасової лiчильної комiсiї на збори акцiонерiв 24.04.2021 р.

ВИРIШИЛИ: 1. Затвердити форму та тексти бюлетенiв на рiчних загальних зборах акцiонерiв 24.04.2021 року.

2. У вiдповiдностi до п.3 ст.40 та п.12 ст.52 закону України "Про акцiонернi товариства" доручити виконання повноважень реєстрацiйної комiсiї у складi трьох осiб:

1.Бойко Оксана Володимирiвна - голова реєстрацiйної комiсiї

2.Богачук Iван Iванович - член реєстрацiйної комiсiї

3.Собко Ганна Вiталiївна - член реєстрацiйної комiсiї

3. Зобов'язати директора товариства Хворостовського В.М. надати перелiк акцiонерiв, якi мають право на участь у загальних зборах акцiонерiв 24.04.2021 року на дату проведення зборiв.

4. Призначити головою загальних зборiв акцiонерiв 24.04.2021 року Байду Володимира Михайловича, секретарем зборiв - Маркову Тетяну Андрiївну.

5. Призначити тимчасову лiчильну комiсiю до моменту обрання на зборах акцiонерiв 24.04.2021 року лiчильної комiсiї у складi трьох осiб: Бойко Оксана Володимирiвна, Богачук Iван Iванович, Собко Ганна Вiталiївна.

 

Сайт створено згідно закону України "Про акціонерні товариства"

© 2024 ПАТ«Дружба-ВМ». Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.