«ДРУЖБА-ВМ»

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Звіт Наглядової ради за 2018 рік

e-mail Друк PDF

У  2018  році  Наглядова  рада проводила наступні заходи:
               - визначення основних напрямків діяльності Товариства, затвердження його планів та звітів про їх виконання;
             -  аналіз дій щодо управління Товариством, виконання встановлених планів та основних напрямків діяльності Товариства;
            - підготовка порядку денного загальних  зборів, прийняття рішення про дату  їх                проведення та про включення пропозицій до порядку денного;
            - обрання аудитора Товариства та визначення умов  договору, що укладатиметься з ним;
                 - визначення дати складення переліку акціонерів, які мають бути повідомлені про проведення загальних зборів та мають право на участь у загальних зборах відповідно до чинного законодавства України;
            - визначення  дати  складання  переліку  акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах  акціонерів  Товариства  для  їх  реєстрації  в  день проведення  зборів;
                - визначення  дати  складання  переліку  акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах  акціонерів  Товариства  для  їх  реєстрації  в  день проведення  зборів;
                 - призначення Голови, секретаря, робочої президії, реєстраційної комісії  загальних зборів акціонерів;
            - визначення  умов та прийняття рішення про укладання  договорів  щодо  інформаційно - організаційної  підготовки  та  проведення  загальних  зборів  акціонерів;
           - затвердження  тексту  інформаційного повідомлення акціонерів про скликання  загальних зборів акціонерів;
            - затвердження проектів рішень з питань порядку денного загальних зборів акціонерів;
            - прийняття  рішення  про  порядок  ознайомлення  акціонерів  з  документами, пов'язаними  з  порядком  денним загальних зборів;
           - визначення особи, яка буде відповідальна  за  порядок  ознайомлення  акціонерів  з  документами,  пов'язаними з порядком денним загальних  зборів;
          - затвердження процедури голосування та підрахунку голосів на загальних зборах акціонерів Товариства. Затвердження зразка (форми  і  тексту) бюлетеня для голосування на загальних зборах акціонерів Товариства;
              - визначення особи, яка має засвідчити достовірність виготовлених бюлетенів для голосування  на загальних зборах акціонерів;
             - прийняття рішення про здійснення перевірки  фінансово-господарської  діяльності  Товариства Ревізійною  комісією в порядку підготовки до загальних зборів акціонерів;
            - розгляд звітів та висновків, матеріалів перевірок та внутрішніх перевірок, що проводяться Правлінням та Ревізійною комісією Товариства;
          - заслуховування звітів Правління Товариства, посадових осіб Товариства з окремих питань його діяльності;
          - здійснювались інші дії щодо контролю за діяльністю Правління Товариства та  приймались інші рішення, відповідно до Статуту Товариства та чинного законодавства України.

         Протягом звiтного року вiдбулось 3 засiдання Наглядової ради:
12 березня 2018 р.   з порядком денним:  
1. Про скликання річних загальних зборів акціонерів ПАТ "Дружба - ВМ".
2. Затвердження проекту рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного річних загальних зборів акціонерів.
3. Затвердження фінансової звітності товариства за 2017 рік.
4. Про затвердження аудитора товариства.

Прийняті рішення:
1.            Затвердити проведення загальних зборів акціонерів ПАТ  "Дружба - ВМ" 21 квітня 2018 року з запропонованим  з переліком питань, включених до  проекту порядку денного.

2.            Встановити дату обліку переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, 17 квітня 2018 року.

3.            Перелік акціонерів, які будуть повідомлені про проведення цих загальних зборів, скласти станом на 12 березня 2018 року.

4.            Призначити головного бухгалтера Міськову Марію Олександрівну особою, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного та проектами рішень з питань порядку денного.
Проекти рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного річних загальних зборів акціонерів:
1. Обрання членів лічильної комісії загальних зборів акціонерів ПАТ "Дружба - ВМ" (далі - Товариство), прийняття рішення про припинення їх повноважень. 
Проект рішення: 1) Обрати лічильну комісію в складі  3 осіб: Ященко Віра Павлівна - голова лічильної комісії; Богач Петро Павлович - член лічильної комісії; Бойко Оксана Володимирівна - член лічильної комісії. 2) Припинити повноваження обраної лічильної комісії річних загальних зборів акціонерів ПАТ "Дружба-ВМ", що скликані на 21.04.2018 р., з моменту завершення таких річних загальних зборів акціонерів ПАТ "Дружба-ВМ".
2.Затвердження порядку проведення та регламенту роботи загальних зборів акціонерів Товариства.  
Проект рішення: Голосування на загальних зборах акціонерів з усіх питань порядку денного проводити з використанням бюлетенів для голосування. Затвердити наступний регламент проведення річних загальних зборів акціонерів:  час для доповіді до 10 хвилин; час для виступу до 3 хвилин; час для відповідей на питання встановити - не більше 10 хвилин; загальні збори провести без перерви.
3.Звіт директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 р. та перспективи діяльності на 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту директора Товариства.  Проект рішення: 1) Роботу директора Товариства  в 2017 році визнати задовільною та такою, що відповідає  меті та напрямкам діяльності Товариства і положенням його установчих документів. 2) Звіт директора Товариства про результати виробничо-господарської діяльності товариства в 2017 році затвердити.
4.Звіт Ревізійної комісії за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії.
Проект рішення: 1) Роботу Ревізійної комісії Товариства в 2017 році визнати задовільною та такою, що відповідає  меті та напрямкам діяльності Товариства і положенням його установчих документів. 2) Звіт і висновки Ревізійної комісії Товариства про результати перевірки фінансово-господарської діяльності товариства в 2017 році затвердити.
5.Звіт Наглядової ради за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради.
Проект рішення: 1) Роботу Наглядової ради Товариства в 2017 році визнати задовільною та такою, що відповідає  меті та напрямкам діяльності Товариства і положенням його установчих документів. 2) Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік затвердити. 
6.Затвердження річного звіту та балансу  Товариства за 2017 р.
Проект рішення: Затвердити річний звіт, в тому числі баланс, ПАТ "Дружба-ВМ" за 2017 рік.
7.Перерозподіл прибутку від фінансово-господарської діяльності за 2017 р. Про порядок планового розподілу прибутків за 2018 рік. Про порядок виплати дивідендів за результатами роботи в 2017 р.
Проект рішення: 1) Затвердити чистий прибуток у розмірі 32321 тис.грн., отриманий ПАТ "Дружба-ВМ" у 2017 році. 2) Чистий прибуток у розмірі 32321 тис.грн., отриманий ПАТ "Дружба-ВМ", направити на розширення виробництва; 3) фонд виплати дивідендів не формувати, дивіденди не нараховувати і не виплачувати.
8.Внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення його у новій редакції з метою приведення діяльності Товариства у відповідність до вимог Закону України "Про акціонерні товариства" та обрання уповноваженої особи на підписання нової редакції Статуту.
Проект рішення: 1)Затвердити нову редакцію Статуту Публічного акціонерного товариства "Дружба-ВМ". 2)Визначити директора Товариства Хворостовського Валерія Миколайовича уповноваженою особою на підписання  нової редакції Статуту Публічного акціонерного товариства "Дружба-ВМ". 3)Доручити Міськовій Маріїї Олександрівні забезпечити відповідно до чинного законодавства України  державну реєстрацію нової редакції Статуту Публічного акціонерного товариства "Дружба-ВМ" з наданням згоди на передоручення повноважень, що надані їй цим рішенням (протоколом), будь-якій іншій особі на підставі довіреності, виданої в порядку, передбаченому чинним законодавством.
9.Внесення змін до внутрішніх Положень Товариства шляхом викладення їх у новій редакції. 
Проект рішення: 1) Внести зміни до внутрішніх Положень Товариства, а саме: "Положення про загальні збори акціонерів", "Положення про Наглядову раду", "Положення про виконавчий орган (директора)", "Положення про Ревізійну комісію" та викласти їх у новій редакції на підставі Закону України "Про  акціонерні товариства" та внесених змін до Статуту Товариства. 2) Затвердити внутрішні Положення Товариства у новій редакції. 3) Визначити Голову та секретаря річних загальних зборів уповноваженими особами на підписання внутрішніх Положень Товариства, викладених у новій редакції.
10.Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів Наглядової ради. Проект рішення: У зв'язку із закінченням строку дії припинити повноваження голови на членів Наглядової ради Товариства: Хворостовського Ігора Валерійовича - голови Наглядової ради, Собко Олени Миколаївни - члена Наглядової ради; Купренюк Тетяни Леонідівни - члена Наглядової ради, Собка Петра Олександровича - члена Наглядової ради;  Шевчук  Наталії  Олександрівни - члена Наглядової ради.    
                                                                                                                                                   11.Обрання членів Наглядової ради Товариства.
Проект рішення: Відповідно підпункту 5 пункту 3 статті 35 Закону України "Про акціонерні товариства" проект рішення за цим питанням не включається до повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів ПАТ "Дружба-ВМ".    
12.Про затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з головою та членами Наглядової ради.
Проект рішення: 1) Затвердити умови договорів, з членами Наглядової ради ПАТ "Дружба-ВМ"  в редакціях, що додаються до протоколу загальних зборів акціонерів. 2) Уповноважити підписати договори з членами Наглядової ради ПАТ "Дружба-ВМ" Директора Товариства Хворостовського Валерія Миколайовича.
13.Про порядок списання основних засобів Товариства.
Проект рішення: Списати непридатні для використання основні засоби.
14.Прийняття рішення про   попереднє надання згоди  на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися товариством протягом не більш як  одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру правочинів та їх граничної сукупної вартості.  
Проект рішення:  Попередньо надати згоду на вчинення  значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більше як одного року (з дати прийняття даного рішення Зборами від 21.04.2018 року), а саме: купівля основних засобів.  Гранична вартість правочинів не повинна перевищувати 10 млн. грн. Уповноважити директора товариства,  протягом одного року з дати прийняття даного рішення Зборами від 21.04.2018 року, визначати умови правочинів, приймати усі рішення щодо укладання та підписання вище зазначених значних  правочинів.
                      
Затвердити фінансову звітність ПАТ "Дружба-ВМ" за 2017 рік  і підготувати основні показники фінансово-господарської діяльності товариства на затвердження загальними зборами акціонерів 21.04.2018 року.
Затвердити   аудитором Товариства приватну аудиторську фірма "Світлана-аудит" (ЄДРПОУ 21326993).

10           квітня 2018 року з порядком денним:
1. Про затвердження форми і тексту бюлетеня для голосування на річних зборах акціонерів ПАТ "Дружба-ВМ" 21.04.2018 р.
2. Про призначення реєстраційної комісії на збори акціонерів 21.04.2018 р.
3. Про обрання голови та секретаря загальних зборів 21.04.2018 р.
4. Про призначення тимчасової лічильної комісії на збори акціонерів 21.04.2018 р.

Прийняте рішення :
1. Затвердити форму та тексти бюлетенів в тому числі бюлетенів для кумулятивного голосування,  на річних загальних зборах акціонерів 21.04.2018 року.

2. У відповідності до п.3 ст.40 та п.12 ст.52 закону України "Про акціонерні товариства" доручити виконання повноважень реєстраційної комісії у складі трьох осіб:
1)            Бойко О.В. - голова реєстраційної комісії
2)            Ященко В.П. - член реєстраційної комісії
3)            Богач П.П. - член реєстраційної комісії.

2.1. Зобов'язати директора товариства Хворостовського В.М. надати перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів 21.04.2018 року на дату проведення зборів.

3. Призначити головою загальних зборів акціонерів 21.04.2018 року Байду Володимира Михайловича, секретарем зборів - Маркову Тетяну Андріївну.

5.            Призначити тимчасову лічильну комісію до моменту обрання на зборах акціонерів 21.04.2018 року лічильної комісії у складі трьох осіб: Ященко Віра Павлівна, Богач Петро Павлович, Бойко Оксана Володимирівна.

21 квітня 2018 року з порядком денним:
1.Про вибори Голови Наглядової ради ПАТ ""Дружба-ВМ".

Прийняте рішення:
Обрати Головою Наглядової ради ПАТ "Дружба-ВМ" Хворостовського Ігоря Валерійовича.

 

Сайт створено згідно закону України "Про акціонерні товариства"

© 2024 ПАТ«Дружба-ВМ». Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.